Bejelentkezés / Regisztráció
Rólunk

A szegedi egyetemi hallgatók kedvelt szórakozóhelye 1973. márciusában nyitotta meg kapuit, mint a József Attila Tudományegyetem klubja. Az intézmény a 80-as évek közepére vált országos hírű kulturális és szórakoztató központtá. A légópincéből kialakított pinceklub Szeged belvárosában, a Szegedi Tudományegyetem központi épületének alagsorában található, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire szerves részét képezi a hallgatói hétköznapoknak. Napközben Kávézóként üzemel, esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, számos DJ-nek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely. A Klubban egy-egy nagyobb buli alkalmával 1000 embernél is több megfordul, ahol négy helyszín közül választhatja ki a számára megfelelő zenei stílust, szórakozási lehetőséget. A hangulatos Klub Kávézó és Terasz (június 1-től) déltől éjfélig várja a kedves vendégeket.

 

Nyitva tartás (2013. szeptember 1-től)

A klub nyitva tartása:

hétfőtől péntekig: 10.00-tól programzárásig
szombaton: 22.00-tól programzárásig
Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőség:

E-mail cím: jateklub(kukac)jateklub.hu

Telefon: 06-62-544-703

A JATE Klub Házirendje

1. A JATE Klub vendégei számára a kulturált viselkedés alapelveinek betartása követelmény, a klubot látogatni csak rendes és hiánytalan ruházatban lehet (a szabadidő ruha ill. melegítő nem minősül megfelelő ruházatnak). Ittas vagy droghatás alatt lévő személy a klubban nem tartózkodhat. A klub területére ital vagy drog behozása tilos. A klub területén drogot birtokló, fogyasztó személy a klub látogatásától véglegesen eltiltjuk.

2. A klub technikai-elektroakusztikai berendezéseinek használata csak az intézmény vezetőjének engedélyével illetve dolgozójának felügyeletével történhet.

3. A ruhatárban elhelyezett tárgyakért csak a ruhatár üzemelési idejében vállalunk felelősséget. Értéktárgyakat és pénzt a ruhatárban tárolni tilos, azokért felelősséget nem vállalunk. A ruhatáron kívül elhelyezett holmikért, értéktárgyakért, elveszett ruhatári jegyek miatt felmerülő esetleges problémákért a klub felelősséget nem vállal.

4. A klub látogatói magatartásukkal nem veszélyeztethetik az intézmény állagát, berendezéseinek, technikai felszereléseinek jó állapotát. Az esetleges okozott kárt kötelesek megtéríteni!

5. A Klub területének elhagyása esetén a belépés csak újabb belépőjegy megvásárlásával lehetséges

6. A klub teljes területén TILOS a dohányzás! A nemdohányzók védelméről szóló törvénynek megfelelően, dohányozni a Toldi utcai bejárat előtt kijelölt helyen lehet!

7. A klub területén reklámanyagot elhelyezni csak a klub vezetőségének engedélyével lehet. A klub területére élő állatot, kerékpárt behozni tilos!  

8. A klub területén csak a büfében vásárolt ételek, italok fogyaszthatók. 


 

9. A látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényen róluk, kép-, illetve hangfelvétel készülhet. A látogatók a rendezvényen való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, hangfelvétel készítéséhez, és annak a JATE Klub weboldalára történő feltöltéséhez, a JATE Klub kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. 

10. A rendezvényeken fénykép-, hang-, illetve mozgóképes (film, video) felvétel készítése csak a klub vezetőinek előzetes engedélyével egyeztetés után lehetséges. A rendezvények látogatói hozzájárulnak a klub weboldalára felkerülő fotókon való szerepléshez.

11. A klub vendégei csak a kijelölt helyeken tartózkodhatnak, számukra az irodák és a technikai helyiségek használata tilos.

12. A klub területén 18 éven aluli személyek nem tartózkodhatnak, csak szülői felügyelettel.

13. A JATE Klubban 18 éven aluli személyeket szeszes itallal és dohánytermékkel nem szolgálunk ki!

14. A belépődíjas rendezvényekre belépőjegyet kell váltani. Belépőjegy hiányában a klub nem látogatható. Belépőjegy nélkül is részt vehetnek a rendezvényen a tiszteletjeggyel, tiszteletbeli igazolvánnyal rendelkezők, a rendőrség, tűzoltóság szolgálatos dolgozói, valamint a média képviselői, előzetes bejelentkezések alapján. Felsoroltak kötelesek munkájukat úgy végezni, hogy a rendezvények lebonyolítását ne zavarják. A felsoroltakon kívül a klub belépődíjas rendezvényeit ingyenesen mások nem látogathatják.

15. A házirendet durván vagy rendszeresen megsértő egyént a klub vezetője, ügyeletese és rendezője eltilthatja az intézmény látogatásától.

16. 9. A klub területén állandó kamerás megfigyelés történik! 

17. A klub területéről üvegpoharat, kávéscsészét, tányért, üveget, hamutálat kivinni tilos!

 

Letölthető anyagok: 

Tűzvédelmi szabályzat és Tűzriadó terv

Kiürítési terv ábrája

Biztosítási terv 

 

Vektoros grafika

Pixeles grafika

Telefon: 06-62-544-703